s h e r a l i n a ' s F o t o P a g e
m c n a a
By: s h e r a l i n a m c n a a

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 30-Sep-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
b e r t u k a r . . .

bertukar ke http://anakabahdanma.blogspot.com


Saturday, 19-Jul-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark
2 8 t a h u n . . .

actually... dah lama tak update fp nih... cuma sesekali sempatlah melawat fp member2... 2-3 minggu kebelakangan nih tersangatlah bz nye... ma terpaksa menjalani rawatan fisioterapi di hkl sejak 3 julai yang lalu... masa tuh ambil cuti 3 hari, kemudian balik kuantan... hujung minggu lepas ke kl semula untuk melawat ma sambil bawak adik pulang ke kuantan coz dah lama sangat dia bercuti... seminggu tidor kat umah makcik kat tg lumpo... ulang alik ke sungai isap untuk hantar, ambil adik dari sekolah & malam plak dia ada tuisyen di sekolah... memang penat & ngantuk gilerzzz... semalam ma dah balek kuantan tp selasa nih ada follow up lagik... kanser tuh dah tumbuh semula, so rawatan radioterapi kena cepat dimulakan... harap2 semuanya berjalan lancar... harap kawan2 dapat mendoakan semoga kesihatan ma kembali pulih... hari nih genap lah umur 28 tahun... macam dah tua jer rasa... tak sambut kat memane pun... sambut kat opis dengan fail yang berlambak2 jerk... dan berita yang paling best, member baru jer dapat baby girl pukul 4pm tadik... boley lah buat anak angkat kan... erm... kali nih tak sempat nak upload apa2 pic... mungkin lain kali k....


Friday, 13-Jun-2008 02:00 Email | Share | | Bookmark
s a b a h . . .

sabah... negeri di bawah bayu... memang cun lah pemandangan kat sana... tak sabar nak ke sana lagi... mac 2007, saya, adik & ma saya telah berkunjung ke sabah bersama ibu & bapa mertua along saya ... along & abang long saya menetap di kudat... kitorang ke sana pada asalnya untuk menemani along saya yang akan menjalani operation kerana telah disahkan menghidap endometriosis... pada hari sepatutnya along saya menjalani operation, tunggu punya tunggu, sekali doktor bagitau yang pembedahan terpaksa dibatalkan kerana dewan bedah penuh... ade kes yang lebih kritikal dari along saya... frust lah jugak die, dah lah puasa dari pukul 12 malam, pukul 6 petang keesokkannya doktor bagitau yang operation kensel... lapar lagi, kena masuk air lagi... sia-sia jer... so, kitorang pun berkemaslah untuk pulang ke rumah... keesokkan harinya, kitorang pun berjalan sakan lah pusing kk & kudat...nih antara pic2 yang sempat saya amek ketika berada di sana...


nih dengan kereta along saya... belakang tuh ade sawah padi...



nih plak pic2 kat simpang mengayau, the tip of borneo... kalo dalam peta, kat mulut anjing tuh lah... dekat dengan filipina... ... memang besh arr duduk kat sini... pemandangan cantik, udara pun segar...












yang nih plak ketika di rumah panjang...







yang nih plak kat kedai cenderamata...





Thursday, 12-Jun-2008 01:57 Email | Share | | Bookmark
k a w e n . . . k a w e n . . . k a w e n . . .

kawen... kawen... kawen... cuti skolah baru2 ni, penuh dengan undangan majlis kawen... dalam byk2 yang saya pergi, sempat lah saya snap beberapa keping gambo...


31 mei 3008, saya telah menghadiri majlis perkahwinan LYNN & ROY, dua-dua pun staff HTAA yang telah diadakan di Sg Isap, Kuantan... nih pic saya dgn lynn... pic2 lain akan saya upload kemudian...


7 jun 2008 pula, saya telah menghadiri majlis menyambut menantu EN FAIZAL & ISTERI yang diadakan di kg parit tengah, pekan pahang... saya pergi pun dengan menumpang belas ihsan member saya... saya menyahut seruan kerajaan dengan berkongsi kereta... minyak kongsi so save le sket kan...


Tuesday, 10-Jun-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
f i r s t t i m e . . .

pic sekeluarga...
pic sebelum majlis akad nikah...
aku bersama adik & along
View all 6 photos...
Salam... ini first time saya tulis kat sini... sayapun tak tau ape nak cite sebenarnya... actually saya pun bukan reti sgt mende2 alah nih... tapi takpe... saya cube lah cite ape2 yg saya rase boleh share dgn korang sume... ermm... kali nih saya cite serba sedikit tentang saya & famili saya ... SAYA??? saya nih dah nak masuk 28 tahun tapi still single & available... jodoh?? tak tau lah nape tak sampai2 lagik... trepik jem ker atau tersilap parking ker tak tau lah... saya 3 beradik... along saya dah kawen, pindah sabah ikut suami bertugas kat sana... adik saya baru darjah 6 tahun nih... upsr... hope adik do the best... abah saya dah lama bersara... so die dah penat kije, kitorang bagi die rest kat umah jelah... dah lame carik rejeki utk kitorang... tugas die anto & amek adik saya balik dari skolah dan juga anto ma saya ke hospital untuk buat rawatan... ma saya disahkan menghidap breast cancer... dah operation pada dec 2007 , baru abih rawatan kimoterapi dan akan menjalani rawatan radioterapi... saya berharap sangat agar ma saya sehat macam dulu2... boleh jalan2 sabah nanti... kali nih aku upload pic famili saya ketika along saya kawen... nanti akan datang saya citer tentang member2 saya, sedara mara saya, kerja sayaplak ekk... harap korang sudi lah bace & beri komen ape yang patut..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net